avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil in plasament
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil in plasament

Daca intru in concediul de crestere a copiului luat in plasament ( sunt matusa)pot lua in paralel indemnizatiile,cea de crestere a copililui si cea de plasament?
De ce perioada de concediu beneficiez tinand cont ca bebe a facut 3 luni pe 17.02.2017?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 26 Februarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Durata CCC este de 2 ani ... In speta, pana la 17.11.2018 puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului monik1980 monik1980 sunt in ccc iar din dec. 2010 voi intra in al treilea na de ccc, bebele avand cateva probleme. in feb. 2010 voi naste al doilea bebe. ce indemnizatii voi primi ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal imediat dupa cic sau prelungire cic? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu situatia mea, sa stiu ce drepturi am. Sunt insacinata in luna a 8-a cu cel de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere copil in continuare andreea_adomnitei andreea_adomnitei Sunt in concediu de crestere copil pana la data de 03.03.2010. Pe 11.02.2010 am nascut iarasi. Intrebarile mele sunt legate de: - dupa 03.03.2010 va tb sa ... (vezi toată discuția)