avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce trebuie sa raspund la adresa instantei?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce trebuie sa raspund la adresa instantei?

Scriu aici, deoarece avocatul meu este de negasit, si nu da nimeni de el, iar eu sunt pe cale sa imi pierd locul de munca.

Pe scurt am facut plangere impotriva politieri rutiere, dupa ce mi-au luat permisul pe nedrept in bucuresti . Am pierdut din lipisa de martori, iar apoi am facut apel din nou. Vineri imi vine de la Judecatorie, un exemplar din plangerea facuta de mine, raspunsul politiei, si o foaie in care scrie, ca in 10 zile trebuie sa dau un raspuns, daca nu se intelege de la sine ca renunt la proces si mi se ia permisul de conducere.

Cum nu dau de avocat nu stiu ce Dumnezeu sa trimit acolo, sau ce sa fac sa trag de timp. El mi-a spus ca exista o modalitate sa trag de timp, macar pana la sfarsitul verii, o perioada foarte importanta pentru mine ( lucrez in agricultura ) , si acum mai am fix 7 zile sa trimit acest raspuns !

Va rog, ce as putea trimite catre judecatorie sa trag de timp ??
Cel mai recent răspuns: uninvited66 , utilizator 09:02, 27 Februarie 2017
Buna ziua,

A fost depus nemotivat apelul? Dacă da, trimiteți o cerere în care precizați motivele apelului.

[ link extern ]

Succes,
Scrieţi aici tot conţinutul adresei pe care aţi primit-o de la instanţă (aceea intitulată "Comunicare Adresă").
In legatura cu dosarul avand datele de indentificare de mai sus , in calitate de Apelant, va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, aveti obligatia de a depune raspuns la intampinare. Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte , cf art 150 NCPC
Eu vreau sa fac in asa fel sa anulez pierderea permisului pana dupa vara ! neeaparat ! Dar nu stiu daca se poate !Am mai vorbit cu un avocat, si mi-a zis ca doar trebuie sa astept un raspuns de la tribunal . Acum daca va fi in septembrie sau acum in Martie e la noroc ! ...

Acesta este dosarul : [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
uninvited66, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns comunicare adresa judecatorie contesssa contesssa Buna seara! Am depus la Judecatorie o plangere impotriva unui proces verbal de contravenție pentru lipsa cartii de identitate la volan. Am primit o adresa de ... (vezi toată discuția)
Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta EritroxylonX EritroxylonX buna ziua...am si eu o mica intrebare una din 10... trebuie sa ajung la judecatorie sa fac o contestatie a unei amenzi primite ieri..amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)