Buna ziua!
Tatal meu a lucrat acum cativa ani la o firma de constructii in Bucuresti si nu i-a fost restituit carnetul de munca....fostul sef spunea ca acesta a fost scanat la ITM Bucuresti si ca nu-i trebuie carnetul.....El trebuie sa se pensioneze si i s-a cerut carnetul in original...in urma unei adrese facuta la ITM Bucuresti, acestia au raspuns ca, carnetul de munca a fost ridicat de delegata societatii in 26.10.2010....Firma este in insolventa din 31 iulie 2013 si nu mai am cu cine sa iau legatura....cum pot recupera carnetul de munca?...de la ITM Botosani ni s-a spus ca putem da in judecata persoana care a ridicat carnetul si nu l-a restituit..
Daca societatea este in insolventa, inseamna ca are un lichidator judiciar; luati legatura cu acesta si vedeti daca in dosarul de personal al tatalui dvs nu exista si carnetul de munca.
In instanta se va actiona atat fostul angajator, cat si persoana delegata.
Carte de munca
MilitaruMelisa
Mai este cineva care nu si-a primit cartea de munca de la angajator?a mea cica e la scanat la casa de pensii ,
dar nu stiu cat dureaza ca e de doi ani si tot ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare
ela-ela
Ce va cuprinde dosarul de pensionare daca, carnetele de munca se afla inca la CASMB pentru scanare? Este suficienta o copie xerox a cartii de munca \\"conform ... (vezi toată discuția)