avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar de pensionare

Ce va cuprinde dosarul de pensionare daca, carnetele de munca se afla inca la CASMB pentru scanare? Este suficienta o copie xerox a cartii de munca "conform cu originalul" cu inscrierile facute pana la data depunerii ei la scanare?
Cel mai recent răspuns: ContSters233678 , utilizator 10:47, 31 Ianuarie 2013
Actele care se cer la depunerea cererii de pensionare sunt prevazute la art.76 din Normele de aplicare a Legii nr. 263/2010.
Carnetul de munca va fi prezentat in original si copie. Pentru a obtine carnetul de munca de la Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, trebuie sa luati legatura cu fostul angajator sau cu inspectorul de la ITM care s-a ocupat de societate pentru a va da numarul de cutie cu care a fost trimis carnetul dvs de munca la scanat. Cunoscand numarul de cutie, puteti sa va adresati CPMB in vederea ridicarii carnetului de munca.
Apoi, veti depune cererea de pensionare.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Recuperarea carnetului de munca lucretia_micu lucretia_micu Buna ziua. Am si eu o problema cu cartea de munca.In luna iulie 2010 mi-am dat demisia de la firma care lucram cu art 55b,di acea luna si pana acum cartea mea ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata - cum pot intra in posesia carnetului de munca? fag fag am cerut cartea de munca de la firma de la care am plecat in 15 ian 2011#-o ,mi s-a zis ca este la itm ,am facut cerere la itm cu date personale ,am primit ... (vezi toată discuția)