avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa vindem casa, dar fratii sunt plecati in strainatate

Buna ziua.Eu impreuna cu fratii mei dorim sa vindem casa parinteasca, dar cei doi frati ai mei sunt in strainatate.Cum se procedeaza daca ei sunt plecati? Imi pot trimite ceva procura de acolo?
Cel mai recent răspuns: Zoli13 , utilizator 19:18, 1 Martie 2017
Nu e nevoie sa se prezinte nici pt dezbaterea succesiunii, pot împuternici pe cineva să-i reprezinte.
Pe mine ma pot imputernici sa-i reprezint?
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspusuri
poate fii si o procura care sa includa si acceptarea succesiunii si acordul de instrainare al imobilului. daca au cont bancar, pot sa va trimita si un numar de cont, mentionat in procura, in care sa fie transferati banii de pe urma instrainarii imobilului in cauza.

Alte discuții în legătură

Vreau să accept moștenirea după tatăl meu. pot pierde cota care mi se cuvine dacă îi trimit mamei procură pentru dezbaterea succesiunii? Mares121 Mares121 Bună.. Am pretenție la partea moștenirii! În cazul în care trimit procura mamei ptr. încheierea succesiunii, pot pierde partea, cota care mi revine ca ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire paveldaniela paveldaniela Ce formular trebuie folosit la notar pentru a imi ceda surorile terenul mostenit de la parinti?Ele sunt in Spania.Va rog daca puteti sa imi aratati un model.Va ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)