avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tva imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tva imobiliare

buna ziua!
multumesc dl avocat care mi/a raspuns dar mai am intrebari>
1.intra sau nu ordonanta in vigoare de la 1 martie 2107 in ceea ce priveste scaderea t.v.a. la 0 la imobiliare?
2.in cazul in care devine 0 iar dezvoltatorul ne cheama la notar sa platim diferenta de la antecontract, sa incheiem contractul de vanzare cumparare, mai trebuie sa facem act aditional?
3.in cazul perfectionarii actului de vanzare cump. de la dezvoltator, acesta trebuie sa aibe cadastru facut si sa urmeze intabularea? sau cadastrul iese pe urma?
4.ce ar trebui sa verific la notar cand achit diferenta si fac actul de vanzare?
multumesc mult

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un teren fara intabulare? morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind un teren intravila de 1 ha pentru care nu am facut cadastrul si intabularea. Este posibil sa-l vind, urmind ca persoana care cumpara sa faca ... (vezi toată discuția)
Indiviziune mostenire ninasave ninasave Buna ziua Doi frati au in indiviziune o casa cu terenul aferent si o suprafata de teren arabil intravilan.Unul dintre frati locuieste in casa iar celalalt nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil fara cadastru maria162 maria162 Buna ziua, Doresc sa cumpar o casa care nu are cadastrul facut. Proprietarul a demarat procedurile pentru executarea cadastrului dar va dura mai mult timp ... (vezi toată discuția)