avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... demisia
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

demisia

Sunt functionar public suspendat pentru concediu de cresterea copilului pana la 2 ani incepand cu 23.01 2017 si mi-am anuntat demisia pe 20.01.2017 incepand cu data revenirii mele din concediu de crestere a copilului pentru care mi s-a intocmit o dispozitie cu aceeasi data 20. 01.2017, care mi-a fost comunicata si pentru care am semnat.
Cand curge termenul de preaviz?
Mai pot face o revenire pentru a anula cererea si dispozitia cum ca imi doresc reluarea activitatii?
Care este temeiul legal de care ma pot agata pentru a-mi relua activitatea?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil 2 ani mihaela71 mihaela71 la o societate in cursul lunii februerie revine din concediu crestere copil 2 ani una din salariate,insa punctul de lucru unde a lucrat acea persoana este ... (vezi toată discuția)
Incetare cim mmarianne mmarianne Buna ziua, Unei salariate ( A ) ii inceteaza suspendarea CIM pt concediu crestere copil la data de 11 octombrie. Pe postul respectiv exista un salariat ( B ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil franschhoek franschhoek Buna seara, sunt angajat al unei companii private de doi ani si jumatate.Sotia este insarcinata si trebuie sa nasca pe la jumatatea lui septembrie.Acum o ... (vezi toată discuția)