avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns sesizare DNA
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns sesizare DNA

Cum trebuie scrisă : "plângerea sau denunțul trebuie să aibă forma și conținutul prevăzut de art.289-290 din Codul de procedura penala.Daca sunt transmise in format electronic,trebuie să îndeplinească condiția prevăzută de articolul.289 alin.5 C.p.p."Asta îmi cere DNA-ul sa fac mai departe în urma unei sesizări trimise ulterior,la ce de referă ? Mulțumesc!
Art.289 alin. 5) Plângerea în formă electronică îndeplineşte condiţiile de formă numai dacă este certificată prin semnătură electronică, în conformitate cu prevederile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inducerea în eroare a organelor judiciare trailer1234 trailer1234 Buna ziua! La infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare, sesizarea penala poate fi semnata cu un pseudonim? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa se autosesizeze politia sau parchetul ? morris777 morris777 Buna ziua, as dori sa stiu cand exact are obligatia politia sau parchetul sa se autosesizeze. Dacau eu de expemplu sesizez verbal politia printr-un telefon ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă „calitatea” într-o plîngere penală? sorein sorein Art 289 CPP descrie ce date trebuie să conțină o plîngere penală făcută de o persoană fizică. „Plângerea [penală] trebuie să cuprindă: ... (vezi toată discuția)