avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Declaratia 091
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Declaratia 091

O societate NEPLATITOARE DE TVA cu asociat unic are ca obiect activitati interpretare artistica . Asociatul eeste imaginea pe Romania a unei firme din UE si participa pe teritoriul Romaniei la diferite activitati facturand catre firma din UE serviciile . Firma din UE este platitoare de tva si inscrisa in ROI ( am verificat ) . Insa nu stim daca si societatea din Romania trebuie sa fie si ea platitoare de tva .O solutie ar fi sa ceara cod de tva doar pentru operatiuni intracomunitare .Este corect sau nu este necesar in speta data ?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 16:38, 16 Mai 2017
da, obligatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate inscriere in scopuri de tva si roi ContSters333824 ContSters333824 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma sprijiniti cu un sfat de speclialitate la speta de mai jos. Sunt unic actionar intr-o societatea comerciala ce produce ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)
Firma de transport intracomunitar ASKIM3GET ASKIM3GET Buna seara Am infiintat o societate cu obiect de activitate transport intracomunitar de marfuri. Transportul se fa realiza din Italia catre alte tari din UE ... (vezi toată discuția)