avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare cu parteneri externi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare cu parteneri externi

Buna ziua.
Tot incerc sa gasesc o posibila solutie la problema compensarilor cu parteneri din UE.
Am sunat la BNR mi-au zis ca eu au facut acum nu se mai ocupa ei de asta.
Am inteles ca ar trebui sa fac un dosar pentru fiecare partener extern cu care vreau sa ma compensez si sa-l trimit la Ministerul de Finante.
Oare in Romania exista posibilitatea sa ne compensam cu parteneri din UE fara sa fie atat de complicat?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 12:01, 13 Septembrie 2009
anca_ardelean05 a scris:
Tot incerc sa gasesc o posibila solutie la problema compensarilor cu parteneri din UE.
Am sunat la BNR mi-au zis ca eu au facut acum nu se mai ocupa ei de asta.
Am inteles ca ar trebui sa fac un dosar pentru fiecare partener extern cu care vreau sa ma compensez si sa-l trimit la Ministerul de Finante.
Oare in Romania exista posibilitatea sa ne compensam cu parteneri din UE fara sa fie atat de complicat?

Buna ziua,
Fiti mai explicita, va rog:
ce doriti sa compensati:
- c/v marfuri / servicii recte "barter" sau
- taxe TVA

Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen MARCOV

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare/preluare debite si creante intre mai multe sc 72lia 72lia Care sunt documentele ce pot fi incheiate pentru preluarea unor datorii intre societati: A este furnizor neachitat pentru B si A este client neincasat al ... (vezi toată discuția)
Satisfacerea obligatiei de plata in natura Alina Alina Alina Alina Buna ziua Am o mare nelamurire in ceea ce priveste urmatoarea speta Seful meu a vandut unei societati comerciale anumite produse, facura ridicandu-se la ... (vezi toată discuția)
Navlosire Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca contractul de navlosire este contract real ? (vezi toată discuția)