avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Completarea adeverintei de indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Completarea adeverintei de indemnizatie crestere copil

Am nascut pe data 14.12.2016. Va rog am nevoie de ajutor la urmatorul alineat : cele 42 de zile din concediul de lauzie se implinesc in data de.......
Pana cand pot sa depun actele pt indemnizatie la primarie daca concediul postanatal l-am avut pana pe data 23.02.2017
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2017
monica_14, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 28 Februarie 2017
Actele pentru indemnizatie se pot depune in maxim 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului de maternitate.

OUG 111/2010
art.15
indemnizaţii şi stimulent de inserţie se stabilesc după cum urmează:
a) începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată;
....
Multumesc pentru raspuns. Mai am o intrebare cele 42 de zile din concediul de lauzie se implinesc in data de.......? (Ce trebuie sa scriu pe adeverinta pentru indemnizatie crestere copil?) Fetita a fost nascuta pe 14.12.2016.
Veti scrie data la care se implinesc cele 42 de zile.

In speta, 24.01.2017 dupa calculul meu.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data intrare concediu crestere copil The-Borg The-Borg Buna ziua, Sotia mea a intrat in concediu de maternitate incepand cu 21.04 iar ultima zi de ar fi 24.08. A nascut in data de 10.06 iar ultima zi de lauzie ar ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat si indemnizatie Claudia_85 Claudia_85 Buna seara,in 13.09. am nascut un baietel,si asi dori sa stiu cand trebuie depuse actele pt alocatia de stat,si cele pt indemnizatie,mentionez ca am lucrat ... (vezi toată discuția)
Perioada lauzie Florentina2016 Florentina2016 Buna ziua!daca sau terminat cele 42 de zile de lauzie mai pot depunde dosarul pentru maternitate? (vezi toată discuția)