avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata verificarii instalatiei de gaz intr-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata verificarii instalatiei de gaz intr-un apartament luat in chirie

Buna seara, as dori sa stiu, in calitate de chirias intr-un apartament, cui ii revine plata verificarii instalatiei de gaz, verificare care se face la 2 ani ( din cate stiu ). Va trebui sa platesc eu ( chiriasul ) sau plateste proprietarul apartamentului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 20:49, 27 Februarie 2017
Plata unei astfel de verificări incumba proprietarului.
Si in lipsa închirierii si folosirii imobilului de catre dvs, aceasta verificare ar fi trebuit efectuată, fiind obligatorie.
Proprietarul trebuie sa plateasca revizia la gaze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizie gaze aaalinaaa aaalinaaa Buna ziua, Am inchiriat un apartament (in care locuiesc) cu contract de inchiriere,in acest contract se specifica sa platesc utilitatile:consum ... (vezi toată discuția)
Plata verificare gaze tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa imi clarificati urmatoarea problema: locuiesc cu chirie. As dori sa stiu cine trebuie sa plateasca revizia periodica a instalatiei ... (vezi toată discuția)
Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz, reparatie teava gaz defacta si instalare detector gaz/fum , pentru un imobil care este inchiriat ,dar fara contract de inchiriere? mihaela paula mihaela paula Cine plateste revizia/verificarea instalatie gaz(este o verificare facuta la 2 ani,sumele reprezentand contravaloarea serviciilor apar pe o factura viitoare ... (vezi toată discuția)