avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donator rinichi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donator rinichi

Buna ziua am si eu o problema si anume socrul surorii mele are pe cineva care vrea sa i doneze un rinichi care nu este ruda de nici un fel. A inteles de la doctor ca trebuie sa dea o declaratie la notar ca nu l va plati pe acel om si ca nu e constrans cu nimic. Problema e ca ei sunt din Oltenita si cei de la notar de acolo nu stiu in baza carei legi trebuie legalizate declaratia
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:35, 28 Februarie 2017
Pot da declaratia la oricare notar. E o declaratie pe proprie raspundere pe care o autentifica notarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte firma mariaoana mariaoana Buna , Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura ! chriss08 chriss08 Buna ziua/seara, doresc sa adresez si eu o intrebare celor competenti in domeniul acesta. Locuiesc intr-un apartament in constanta al unei rude si astazi am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! socrul meu, detinator al unui certificat de mostenitor ... monica61 monica61 Buna ziua! Socrulmeu, detinator al unui certificat de mostenitor pentru casa si teren, a murit, lasand in urma o sotie si patru copii. Vor sa faca succesiunea ... (vezi toată discuția)