avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării PRIMA CASA - ACCESIBIL PENTRU VIITOARE SAU PROASPETE ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

PRIMA CASA - ACCESIBIL PENTRU VIITOARE SAU PROASPETE MAMICI?!

Buna ziua,
Intrebarea mea este daca programul prima casa se poate accesa si de o viitoare sau proaspata mamica.Adica daca suntem in concediu prenatal sau postnatal, ori beneficiem de indemnizatia de crestere copil de pana la 2 ani, ne putem inregistra pentru a accesa un credit din programul "prima casa"?!astept raspuns, multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal mamici masterande eualexandra eualexandra Buna ziua! As avea si eu niste nelamuriri. Eu sunt o viitoare mamica (sunt in luna a 6-a de sarcina) si sunt si masteranda la o facultate de stat, in anul I. ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediul prenatal? Loredanacoca Loredanacoca Buna.Am o luna de sarcina,de saptaamana viitoare voi fi angajata.daca decurg bine cele 8 luni de sarcina ramase voi lucra si mai am doua luni lucrate in ... (vezi toată discuția)
Demisie inainte de prenatal marian_coanda marian_coanda Buna seara, Ce sa intampla daca inainte a intra in concediul prenatal imi dau demisia? Mai am dreptul la concediul prenatal-postnatal de 126 de zile si ... (vezi toată discuția)