avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Legea noua impozit pe profit jocuri de noroc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Legea noua impozit pe profit jocuri de noroc

Fiscu imi cere impozit pe profit dar eu nu am profit pot sa dovedesc, ei imi cer impozit pe bani retrasi nu pe profit, nu este corect, pot sa fac ceva in privinta asta? Pot sa atac Fiscu in instanta?

Alte discuții în legătură

Demisia din mapn si taxa de scolarizare vyor3l vyor3l Buna ziua! Va rog daca poate sa-mi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: Mi-am dat demisia din armata inainte cu 6 luni de a se incheia contractul facut ... (vezi toată discuția)
Primirea unei sume de bani in schimbul retragerii plangerii penale Daniel_florea Daniel_florea In urma cu 6 ani am fost victima unei infractiuni de lovire , la aceea vreme am mers la politie am declarat incidentul am mers la IML am obtinut certificat iar ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut cu fiscu ?! lovdreams lovdreams In 2008 mi-a venit o instintare de la Fisc ca as figura ca datornic in urma unei datorii catre MApN din 2005.Mai pe scurt am lucrat in MApN pana in 20005 ... (vezi toată discuția)