avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Demisia din MApN si taxa de scolarizare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Demisia din MApN si taxa de scolarizare

Buna ziua! Va rog daca poate sa-mi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: Mi-am dat demisia din armata inainte cu 6 luni de a se incheia contractul facut intre mine si MApN si mi-au zis ca am de platit 1053 ron cheltuieli de scolarizare si de hain,asta sa intamplat in decembrie,in luna iulie mi-a venit acasa ca ma da in judecata daca nu platesc suma iar cand am fost la administratia fiscala,luna urmatoare adica in august mi-au zis ca am de platit 1300 ron pt ca s-au adaugat dobanzi din aprilie. Intrebarea mea e: De ce nu mi-au trecut in somatie 1300 ron si mi-au trecut 1053 iar cand ajung acolo imi spun asta si daca pot face ceva sa platesc in rate acesti bani,o intelegere cu fiscu sa nu mai creasca dobanda ,un angajament ceva? cei de la administratia fiscala mi-au zis ca tre sa achit tot,daca achit partial dobanda va creste la suma ramasa. Va multumesc anticipat!
Trebuie sa achitati toata suma datorata catre fisc. Este un titlu executoriu proibabil pe numele Dvs. Iar penalitatile curg...si curg... pana la momentul stingerii datoriei. Intelegere cu "fiscu' " nu puteti face ....:acute:ei nu sunt buni negociatori in aceasta privinta.:sorry: Daca v-ati angajat in alta parte vi se va pune poprire pe salariu, sau va veti trezi cu cardul blocat si suma retrasa de pe acesta. Daca banca primeste o copie dupa titlul executoriu este obligata sa blocheze sumele si sa le redirectioneze catre fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati de intarziere plata cheltuieli de scolarizare Marius1508 Marius1508 Buna ziua, Numele meu este Marius Tita si in continuare va voi prezenta speta mea: In Februarie 2011 mi-am dat demisia din armata pentru ca in urma ... (vezi toată discuția)
Agentia nationala de administrare fiscala Tyto Tyto Ma numesc Adrian, si cer ajutorul intr-o obligatie de plata la fisc; In anul 2000 am facut un PFA pentru a vinde produse alimentare in piata; dupa 6 luni am ... (vezi toată discuția)
Este sau nu corect luci-ana luci-ana am obtinut anul trecut Ordonanta Prezidentiala impotriva unu PV de la Administratia Financiara . dar de la finante ne-au comunicat ca prin acea ordonanta a ... (vezi toată discuția)