Ma numesc Adrian, si cer ajutorul intr-o obligatie de plata la fisc;
In anul 2000 am facut un PFA pentru a vinde produse alimentare in piata; dupa 6 luni am fost chemat in armata si totul a fost lasat de izbeliste. In anul 2001 in perioada in care eram in armata, am primit acasa o instintare de la fisc ca trebuie sa-mi platesc impozitul in valoare de ~25 ron. In perioada aceea tatal meu a umblat in numele meu si a achitat impozitul si a inchis PFA-ul pe motiv ca eu sunt in armata (si sa nu ma impoziteze in continuare). Anul trecut am angajat o firma sa-mi faca un PFA pt niste chesti pe net, s-au platit 250 ron pt. acte la reg. comertului, dar nu am facut PFA-ul pt. ca imi cereau un curs si nu am vrut sa-l fac (banii insa au ramas acolo la ei si pana in momentul asta, si nu stiu daca-i voi putea recupera); Tot anul trecut in 2010 am primit o instintare ca am de plata 180 ron pentru activitati independente in anul 2001 si daca nu achit datoria vor trece la executare silita. Am fost pana la fisc, si le-am spus ca impozitele au fost platite, dar nu mai am chitantele ca trecusera 9 ani.... si dupa ce a facut domnul de acolo un calcul cu tot cu penalizari, majorari a ajuns la suma de aprox 200 ron. Si normal ca nu am platit-o, ca bine merci le lipseau bani, au facut chitanta pierduta si au gasit fraieru sa le achite. Saptamana trecuta am primit o decizie de la fisc cu obligatiile de plata in care era mentionata data prin care sa individualizat suma de plata cu majorare si dobanda intr-un total de 211 ron.
Tatal meu stie sigur ca a platit impozitul in perioada cand eu am fost in armata, insa chitanta nu o mai are... ce pot sa fac in continuare, pt ca nu vreau sa le dau banii pe care i-au scos ei din burta. Va trebui sa merg sa-mi pierd timpul pe la tribunal? #-o
Multumesc pentru timpul acordat :">
Ipoteca legala
danyela2003
Buna ziua
Anul trecut am avut de plata la impozit suma de 4000 ron(impozitul nefiind platit cativa ani).Am platit o parte si am ramas cu 1300 ron,in octombrie ... (vezi toată discuția)