avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... primirea unei sume de bani in schimbul retragerii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

primirea unei sume de bani in schimbul retragerii plangerii penale

In urma cu 6 ani am fost victima unei infractiuni de lovire , la aceea vreme am mers la politie am declarat incidentul am mers la IML am obtinut certificat iar inainte de a merge in instanta agresorul mi-a oferit o suma de bani pe care am acceptat-o din diferite motive si mi-am retras plangerea !
Agresorul a obtinut banii in urma unui imprumut girand cu casa la notar !
Acum cel care a imprumutat imi cere ajutorul sa declar in instanta precum ca intradevar banii au ajuns la mine precum ca asa a cerut judecatorul ca sa faca dovada ca actul notarial este legal
Intrebarea mea este daca eu am procedat legal cand am primit suma de bani si daca as declara in instanta s-ar putea intoarce ceva inpotriva mea ?
Inca mai am toate actele doveditoare de la aceea vreme !
Va multumesc !
Nu aveti ce probleme sa aveti, ati fost despagubit.
Va multumesc !
Nu ma poate ataca in vre-un fel sa incerce sa recupereze banii de la mine daca nu ii poate recupera de la agresor ?
Nu aveti dvs treaba de unde a imprumutat banii si ca acum nu-i mai inapoiaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am împrumutat o sumă mare de bani unei persoane care susține că a fost tâlhărită. cum o pot recupera? baran violeta baran violeta Buna ziua Am imprumutat o suma mare de bani unei persoane. In aceeazi zi a avut loc o altercatie intre persoana imprumutata si niste indivizi care l.au ... (vezi toată discuția)
Justitia din romania !!! (contestatie la rezolutia de nup) eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. In urma cu cateva luni am fost agresat de catre angajatorul unde lucram. Am obtinut un certificat medico-legal. Singura persoana care a vazut ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati cu acte dadutu dadutu Am imprumutat o cunostinta cu o suma mare de bani (fara dobanda, garantii sau alte pretenti) si pentru siguranta am facut un act la notar. Dupa o perioada ... (vezi toată discuția)