avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere copil

Buna ziua,de poate intra în locul soției în c.c.c. ținând cont că au trecut 1 an și șase luni din cei doi ani și ce trebuie făcut, mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 28 Februarie 2017
Tatal copilului poate ntra in locul mamei copilului in CCC. In acest caz, va merge la Primaria in raza caruia domiciaza si va depune actele pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil dochiarazvanpetre dochiarazvanpetre Buna ziua, soția mea este in c.c.c. acum,eu că tată pot intra în c.c.c. în locul ei? Menționez că mai sunt 8 luni până când copilul împlinește 2ani ... (vezi toată discuția)
Transfer indemnizatie crestere copil la celalalt parinte.. jitru29 jitru29 Buna ziua. La nasterea copilului mama doreste sa beneficieze de indemnizatia pt cresterea copilului depunand dosarul.Dupa 3-4 luni ea doreste reintoarcerea la ... (vezi toată discuția)
Ccc comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, an gasit textul de mai jos, dar nu am inteles exact regula de aplicare: ,, Dacă ambele persoane din familie au dreptul la CCC, regula este că ... (vezi toată discuția)