avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia exclusiva

Se poate cere custodia exclusiva a minorului pe motiv ca mama nu are o locuinta stabila si un loc de munca? Pe langa asta mai este si neglijenta mamei fata de copil.
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 17:39, 28 Februarie 2017
Cine doreste custodia exclusiva ? Tatal ? Ce a facut tatal pana acum spre a veghea asupra propriului copil ? De ce este neglijat ? Parintii sunt despartiti ? Tatal nu o sprijina pe mama ?
Ce obligatie legala are tatal sa sprijine mama daca vor sa se desparta?Sau daca sunt despartiti?
Si daca mama ar locui pe strada tot nu ar obtine tatal custodie exclusiva.

Incercati sa intrebati mai exact pentru ca e posibil sa va aflati in eroare.
De cerut se poate cere. De obtinut autoritatea exclusiva - nu.
Se poate obtine domiciliul copilului la parintele care are o locuinta stabila, dar mai sunt si alte aspecte implicate: varsta copilului si cine ingrijeste copilul in prezent ar fi doar primele doua care imi vin in minte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor tsandu23 tsandu23 pot obtine custodia copilului de 3 ani eu traind in concubinaj cu mama lui ?? (vezi toată discuția)
Custodie minor Danielbalan23 Danielbalan23 Buna seara. Am si eu o speta reala. X si Y au avut o relatie in urma careia a rezultat minorul Z, care in momentul de fata are 6 luni. X si Y nu au fost ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor cu parinti divortati ciel_bleu ciel_bleu Buna ziua, Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)