avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contul 280 cu sold nereal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contul 280 cu sold nereal

Buna ziua,
am preluat o firma care dupa inventarierea activelor am observat ca suma din contul 280 este prea mare fata de mijloacele fixe existente la sfarsitul anului si amortizarea lor . Cum pot sa reglez aceasat suma, deci ar trebui sa scada soldul contului, prin faptul ca vine din vechime (2008).
Multumesc

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In cazul in care in urma inventarierii comisia propune scoatere din evidenta unui antivirus expirat, acesta se mai evidentiaza in lista de ... (vezi toată discuția)
Ajutor- mijloace fixe care nu apar in balanta dissy dissy Am maine o invitatie de la Adsministratia Financiara 4 si trebuie sa duc printre altele o lista cu mijloacele fixe ale societatii. Firama a fost deschisa in ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)