avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 carti de munca

Buna ziua, din diverse motive am ajuns in pragul pensionarii cu 2 carti de munca, prima pentru perioada `74-`79 si a doua pt perioada `79-`prezent. Intrucat indeplinesc conditiile de pensionare anticipata am mers la ITM in vederea depunerii dosarului insa au refuzat sa ia in considerare cele 2 carti de munca, punandu-mi in vedere sa reconsitui vechimea pe una din ele (la alegere) pe baza unor adeverinte. Ideea e ca incerc de cateva zile sa gasesc arhivele firmelor pentru care am lucrat, dar nu reusesc. Ce pot sa fac in acest sens?

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 28 Februarie 2017
am incercat, iar cei de la arhive mi-au dat indicatii privind firmele unde s-ar putea afla arhivele si nu am reusit sa gasesc documentele
Pe ce motiv : nu gasiti societatile sau nu au documentele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut arhivele unor intreprinderi pentru obtinerea unor adeverinte in vederea completarii dosarului de pensionare hazaparius hazaparius pentru comletarea dosarului de pensionare (obtinerea unor adeverinte de incadrare in grupa a 2-a de munca conform Ord.50/90 republicat in 1994,Anexa 2 ... (vezi toată discuția)
Vechime munca adihope adihope Intreprinderea Miniera Balan, jud. Harghita nu mai exista. Am fost stagiar trei ani acolo ,in perioada 1987 - 1990 si am nevoie de actualizarea cartii mele de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Adrian-3G Adrian-3G In perioada 1989-2004 am lucrat la Combinatul de prelucrare a lemnului din Ramnicu Valcea,tot in anul 2004 sa inchis si am plecat fara sa imi iau cartea de ... (vezi toată discuția)