avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe apartament 2017
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe apartament 2017

Bună ziua,
Apartamentul deținut e pe numele meu și al soțului .Până acum primăria emitea pentru impozit, o singură chitanță pe numele la amândoi. Dar, anul acesta, în loc de o chitanță, am primit două, una pe numele meu cu jumătate din suma plătită și una pe numele soțului, cu cealaltă jumătate. Există vreo specificare expresă în lege referitor la asta?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: dvalica , utilizator 18:37, 1 Martie 2017
Sigur a fost implementată o nouă aplicație informatică de impozite și taxe locale în care fiecare contribuabil pe rolul nominal unic are evidențiate impozitele și taxele pe care le datorează bugetului local.
Registru de rol nominal unic model 2016 ITL 021 se completează de catre organele fiscale locale potrivit ordinul 144/2016
[ link extern ]

Mulțumesc.
O primăvară frumoasă și mult succes.
Valică

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Istoric rol fiscal FLORIANMATEI FLORIANMATEI Daca, exista formular special pentru istoricul de rol fiscal..? Multumesc, (vezi toată discuția)
Impozite de plata revengiu revengiu Buna ziua, ca in fiecare an am solicitat administratiei finantelor publice sector 6 sa-mi comunice datoriile pe care le am pe ROlul meu si pe cel al sotiei. ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)