avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Înregistrare sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Înregistrare sarcina

Bună seara. Unde asi putea să mă interesez daca angajatorul mă înregistrat cu sarcina? Am 6 luni și imi expiră contractul în martie pe 17 sunt in medical de risc și azi au zis sa le duc scrisoare de la medic că șunt însărcinată să mă poată înregistra undeva. Dar la început de sarcina am mai dus o data.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 28 Februarie 2017
La ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina cu risc/ neplata concediu medical Catalina Iarosenco Catalina Iarosenco Buna seara! Lucrez la o firma de parbrize din luna Martie 2021, am anunțat ca sunt însărcinată când aveam 9 săptămâni. La 17 săptămâni medicul ... (vezi toată discuția)
Anuntare itm salariata insarcinata musetel musetel Buna seara, Va supun atentiei urmatoarea situatie: O microintreprindere cu o singura salariata isi are sediul acasa la administrator, iar angajatul ... (vezi toată discuția)
Din ccc in risc maternal ??? Mariaannn Mariaannn Ma numesc Marian . Sotia mea a nascut pe 18 martie 2016 si acum se afla in ccc pana la 2 ani si este insarcinata in 7 saptamani. Pe ce data trebuie sa se ... (vezi toată discuția)