avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice act aditional ?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

act aditional ?

Buna ziua ,
de 10 ani am un contract de colaborare cu un SA care consta in servicii reciproce - deci fara implicare financiara ptr niciuna din parti ( servicii de imagine/promovare ) . In urma implementarii legii 99/2016 as vrea sa stiu, va rog, ce fel de contract vom avea deoarece se pare ca nu mai este in regula acest gen de barter. iar licitatia ( valoarea este +/- 500 euro ) nu -si are sensul deoarece eu, SRL, prestez un serviciu contra serviciului public oferit. In plus acest parteneriat este conditionat de terti, deci intr-o luna este .. .sau nu este . Mentionez ca in decursul timpului nu au fost probleme ptr niciuna din parti, dimpotriva, serviciile prestate fara costuri au adus beneficii de imagine partenerului meu. In plus, nicio alta societate nu si-a exprimat dorinta de a se implica cel putin in paralel.
Astept cu interes raspunsul dvs . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)
Contract cu o institutie publica ccwork ccwork Buna ziua. Am urmatoarea problema: am incheiat un contract de prestari servicii mentenanta calculatoare cu o institutie publica (liceu). Contractul este in ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare firma it canada cu firma it romania moghi moghi Este necesar un astfel de contract? Sau se poate merge doar pe facturarea serviciilor? In plus firma din Romania poate promova firma/brand-ul din Canada sau e ... (vezi toată discuția)