avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna seara.Doresc sa iau un credit ipotecar ,am bagat toate actele dar mi sa spus ca buletetinul trebuie schimbat pentru ca in curand expira si nu poate trimite actele pana nu imi schimb buletinul. Intrabare mea este dupa ce devin proprietar este nevoie de schimbare pe Ci a domiciliului pentru a incheia contracte cu gazul ,electricitate etc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2017
hadrian01, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:26, 28 Februarie 2017
Pentru a incheia contracte cu furnizorii trebuie sa prezentati contractul de v/c. Nu are importanta adresa din CI. Iar CI puteti sa o detineti pana la eliberarea noii CI solicitand acest lucru la evid pop cand veti depune actele.
Splicitarea schimbarii CI se poate face cu cel mult 180 zile inaintea expirarii valabilitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila schimbarea furnizorului de gaz? maria.o maria.o Acest mesaj este o completare la subiectul referitor la posibilitatea de a schimba furnizorul de energie electrica. Asadar da, este posibila schimbarea ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere pt primarie alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am incheiat un act de v/c pt. un apartament si notarul mi-a spus ca trebuie sa merg la Serviciul de Impozite si Taxe sa cer o \"declaratie de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament tanasieadriana tanasieadriana Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou ,acesta nu era terminat cand l-am cumparat ,ulterior a fost gata,dar mai sunt gazele si ... (vezi toată discuția)