avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cumparare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cumparare apartament

Buna ziua,de curand am achizitionat un apartament intr-un bloc nou ,acesta nu era terminat cand l-am cumparat ,ulterior a fost gata,dar mai sunt gazele si electrica de bagat. Au trecut 3 luni ,dar noi nu avem utilitati.Nu ne putem muta si stam cu chirie ,blocul inca este pe INTREPRINDERE INDIV.spunandu-ne ca cei de la gaze sunt devina ,dar ei tot ne amana ,cei de la electrica si gaze nu ne dau informatii pentru ca sunt date cu caracter personal.Ce ne sfatuiti sa facem in cazul acesta ? Vreau sa remarc faptul ca cele 12 apartamente din bloc sunt achitate ,dar fara utilitati ( gaze si curent) cum rezolvam aceasta problema?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
tanasieadriana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 22:57, 26 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Catre cine?
ce spune contractul încheiat cu vânzătorul?
data predării? sancțiuni în caz de nerespectare?
contractul este legea părților, iar răspunsurile Dvs. ar trebui să fie acolo.
ele se completează și cu alte dispoziții legale, dar începeți de la contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre asociatia de proprietari si asociatia de locatari(chiriasi)? MCA2014 MCA2014 Ca si chiriasi ai unui bloc ANL nu putem infiinta o asociatie de proprietari pe care sa se factureze apa, gazul de la centrala termica comuna, lumina de pe ... (vezi toată discuția)
Refacturare bransare utilitati catre cumparator dana_iulia dana_iulia Buna ziua, De curand am cumparat un apartament nou intr-un ansamblu rezidential din Brasov, prin programul prima casa. Asa cum prevede legea, la intocmirea ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare apartament cristinaelena21 cristinaelena21 Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez un apartament intr-un bloc care momentan nu este racordat la gaze naturale si nici la curent electric. Doresc ca in ... (vezi toată discuția)