avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un act notarial de Vanzare-Cumparare pentru un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un act notarial de Vanzare-Cumparare pentru un teren poate fi atacat in instanta

Nu ma asteptam ca cineva sa raspunda atat de repede (... Multumesc )
Cere detalii trebuie sa le dezvolt mai in amanunt referitor la ..... Ati expus mult prea simplist chestiunea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Laurentiu-Claudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laurentiu-Claudiu , utilizator 16:59, 12 Septembrie 2009
Multumesc pentru raspunsurile dumneavostra ... Sincer nu ma asteptam sa le primesc intr-un timp atat de scurt =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de acceptare tacita a succesiunii ContSters238389 ContSters238389 As dori sa aflu daca declaratia prin care am declarat ca sint de acord ca sotia supravietuitoare a unchiului meu sa foloseasca cit timp traieste si partea mea ... (vezi toată discuția)
Suuccesiune cu peripetii zita74 zita74 Este un caz mai special: bunica mea D-zeu s-o ierte a avut doi fii. Unchiul meu a murit inaintea mamei sale ( nu a avut copii), tatal meu a murit dupa bunica ( ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre nepot si unchi master333 master333 Buna ziua !!! Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ... (vezi toată discuția)