avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am fost inselati de un jurist. Ce putem face?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am fost inselati de un jurist. Ce putem face?

Am inceput o colaborare cu o cunostinta, consilier juridic de meserie, care contra unei sume de bani trebuia sa se ocupe de recuperarea unor creante ale societatii. Nu am semnat nici un contract, mergand pe stupida incredere. Dupa mai bine de 4 luni de asteptare si dupa niste cercetari facute, am ajuns la concluzia ca doamna nu a fatait decat niste acte prin fata noastra ca sa ne i-a banii. Si atat. Acum evident ca nu mai recunoastem nimic, desi pt o parte din bani ne-a emis facturi+chitante. Cum putem recupera banii ?
Cel mai recent răspuns: mariusmts , utilizator 13:40, 2 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Ea ne-a emis facturile fiind consilier juridic autorizat.
Pe langa banii pe care ni i-a cerut in avans pt munca pe care urma sa o depuna , ne-a mai cerut si banii de taxe spunand ca se va ocupa ea de plata acestora, fapt care nu s-a intamplat. Evident ca noi am gresit, dar nici nu ne puteam astepta la asa ceva din partea ei.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune Kristinaaa Kristinaaa Buna ziua, Sunt de profesie designer si lucrez ca pfa. In urma cu cateva luni am avut proiect care nu s-a finalizat. Clientul mi-a dat un avans de 50%, dar ... (vezi toată discuția)
Avocat ne-cooperant Almaviva Almaviva Am contactat un avocat pentru a-mi recupera niste bani de la cineva. Am facut un contract cu avocatul in ianuarie, platindu-i onorariul destul de piparat si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani firma in insolventa/faliment dan.ratoiu dan.ratoiu Buna ziua, Am facut contract cu o firma care se ocupa cu montarea de panouri solare pentru apa calda si am achitat o suma de bani ca avans conform ... (vezi toată discuția)