avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort sau doar partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort sau doar partaj

Buna ziua ! Daca bunurile sunt sub sechestru din pricina sotului ,care a fost recent condamnat,cum se poate face partajul ,trebuie introdus divortul sau asteptat sa vina somatia de executare silita pe care sa o contest ? Care este ce-a mai buna modalitate ,prin care sa poate obtine o cota mai mare de 50% daca este cazul .Cum ar trebui procedat ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:15, 28 Februarie 2017
Tot aia va fi.
Depinde cum va veți judeca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj,executare silita dana1993 dana1993 Buna ziua ! Tatal meu a fost judecat si condamnat alaturi de alte doua persoane la 3 ani de inchisoare intr-un proces de delapidare .Acum instanta sub latura ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune , sunt in partaj cu fosta sotie si imi ... Dan Mihai Dan Mihai Partaj de bunuri comune , cu fosta sotie si imi datoreaza pensia minorului , dupa salarul minim pe economia germana ? cum recuperez aceasta suma de bani ? prin ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)