avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... solicit ajutor pt evidenta contabila PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

solicit ajutor pt evidenta contabila PFA

Buna ziua,

va solicit ajutorul in urmatoarea problema.Prestez servicii medicale ca si PFA si nu stiu in ce ar consta evidenta contabila in aceasta situatie.Poate cineva sa ma indrume?

Multumesc mult!

Maria D.Muntean

Doresc sa intru in contact cu un expert contabil din Pitesti pt a ma ajuta sa imi tin evidenta contabila ca si PFA.
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2009
mia55, utilizator
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 19:43, 16 Septembrie 2009
Evidenta contabila, ca si serviciile medicale, este o activitate care se desfasoara zi de zi, presupune anumite competente, se schimba de la o zi la alta, etc. De aceea nu cred ca veti gasi undeva pe cineva care sa va raspunda concret si complet, in cateva cuvinte.

De aceea va recomand sa cautati pe cineva care sa va insoteasca si sa va ajute in domeniul contabil pe tot parcursul desfasurarii activitatii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Septembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil
Sunt expert contabil din Pitesti.Va pot ajuta.Nr.meu de tel.este 0729006060.
Pentru mia55: Spuneti si adresa dvs pentru ca din profilul dvs de utilizator nu reiese.Numai atunci veti putea fi contactata de cineva din apropiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare expertiza judiciara mormelvio mormelvio Buna ziua. Am o intrebare legata de modalitatea de facturare a contravalorii unei expertize judiciare. Urmeaza sa devin expert judiciar. Eu momentam detin un ... (vezi toată discuția)
Contabil pfa Claudiu Dinu Claudiu Dinu Buna ziua, sunt interesat sa colaborez cu un contabil pentru un PFA.Daca ma puteti ajuta astept un semn. (vezi toată discuția)
Plata contributii somaj si cas pt. pfa norma de venit activitate - servicii informatice adrianmorarasu adrianmorarasu Cred ca tot aici voi gasi raspuns la intrebarea mea. Am tot cautat dar nu m-a lamurit nimeni. Am citit si normele si am inteles ca nefiind o activitate ... (vezi toată discuția)