avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie renuntare la ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie renuntare la ipoteca

Salut!
Poate o persoana fizica ce figureaza in sarcinile ipotecare din cartea funciara a unui imobil sa renunte benevol la aceasta ipoteca printr-o declaratie - daca aceasta persoana s-a inteles pe alte cai cu proprietarul imobilului ipotecat?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaidmro , utilizator 13:58, 1 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare apartament ipotecat, riscuri florisimi florisimi Va rog sa ma lamuriti ce poate arata urmatorul paragraf dintr-un contract de vanzare: Imobilul nu este grevat de sarcini, cu exceptia ipotecii pentru suma de X ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din ... NicușorEric NicușorEric Cum se procedează pentru a verifica un cont bancar închis din arhiva BRD? (vezi toată discuția)