avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA factureaza catre USA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA factureaza catre USA

Buna ziua,

daca sunt un PFA cu norma de venit si vreau sa facturez (doar) catre USA o suma anuala de 80K Euro, trebuie sa aplic TVA?
Ce declaratii trebuie depuse in acest caz? Trebuie declarata suma reala facturata?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obligatii pfa inregistrare ca platitor de tva kl_jander kl_jander Buna ziua, Am 2 intrebari pentru dumneavoastra, daca ma puteti ajuta va rog. Situatia mea este urmatoarea: sunt PFA cu norma de venit (6202) si un ... (vezi toată discuția)
392b-facturi mai mari decat norma de venit utilizator86 utilizator86 Am un pfa cu norma de venit, neplatitor de tva; norma de venit anuala fiind de 110.000Ron. Pana pe 25 februarie trebuie depusa declaratia 392B. Ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Declararea veniturilor de catre pfa norma de venit ariaint ariaint Buna ziua, Detin un PFA la norma de venit , CAEN 8299 , concret norma de venit anul acesta pentru acest cod in Bucuresti a fost de 9000 RON suma la care ... (vezi toată discuția)