avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie

Buna ziua. Am un teren extravilan in orasul Salcea, municipiul Suceava si as dori sa-mi imprejmuiesc proprietatea cu stalpi si plasa de sarma (fara temelie). Pentru acest lucru am nevoie de autorizatie de la primarie sau consiliul judetean?

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie pentru imprejmuire teren agricol Atena27 Atena27 Doresc sa imprejmuiesc un teren agricol extravilan cu plasa de sarma, ca masura de protectie impotriva animalelor. Doresc o gradina pe acest teren. Este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie imprezmuire teren extravilan? tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, De curand am reusit sa cumpar niste teren extravilan (fanete) de 5000 mp si as dori sa-mi imprejmuiesc ~1200 mp cu spalieri bagati in pamant si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca vreau sa imi imprejmuiesc provizoriu terenul ... tcafaceritc tcafaceritc Buna ziua! Daca vreau sa imi imprejmuiesc provizoriu terenul meu cu plasa de sarma si stalpi infipti in beton pe pamant as avea nevoie de autorizatie? Nu ... (vezi toată discuția)