avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reexaminare amenda judiciara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reexaminare amenda judiciara

Bună seara, în urma cu 2 luni am fost amendat cu pretextul ca nu m-am prezentat la termenul stabilit de instanță, deși aceștia mi-au trimis citația cu o alta ora,ulterior,am fost amendat cu suma de 100 Ron,am făcut recurs și am primit următorul raspuns: Admite cererea de reexaminare a încheierii de şedinţă din data de 10.02.2016, pronunţată în dosarul nr. X, formulată de petentul Y
.Revine asupra amenzii în cuantum de 100 lei aplicată martorului ,prin încheierea de şedinţă dată la 10.01.2017 în dosarul nrxxc al Judecătoriei.Definitivă .
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.02.2017
Nu am fost prezent la proces,sa înțeleg cam pierdut sau am câștigat ,ca sa știu dacă sa plătesc amenda sau nu?
La soluție pe scurt scrie Admite plângerea, nu mai înțeleg nimic.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Martie 2017
Claudiu9999, utilizator
Prin admiterea cererii formulate de dvs., instanta a revenit asupra sanctiunii aplicate - a retras acea sanctiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Nu înțeleg soluția instanței rotarescugeorge rotarescugeorge poate sa imi traduca si mie cineva pe intelesul meu solutia acestui proces? va multumesc Nr. unic (nr. format vechi) : Data inregistrarii 06.12.2013 Data ... (vezi toată discuția)
Recurs amenda judiciara penal boian boian Am formulat recurs, intr-un dosar penal, impotriva incheierii de sedinta prin care am fost amendat in calitate de expert ,,pentru tergiversarea insarcinarilor ... (vezi toată discuția)