avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspunsul la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspunsul la intampinare

Raspunsul la intampinare nu se comunica paratului, ci paratul se deplaseaza la sediul instantei pentru a citi raspunsul in dosar. Din perspectiva competentei teritoriale, de ce se procedeaza astfel?
Asa prevede legea.
Dacă reclamantul este interesat poate merge la dosar sau sa angajeze avocat pentru a se deplasa ori pentru a rezolva aceasta problema.
Competenta teritoriala nu are relevanta.

Răspunsul la intampinare pare sa fie mai mult pentru instanta ca sa înțeleagă situația.
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declinarea competentei catacata2011 catacata2011 Va rog foarte mult sa ma ajutati cu o nelamurire,,si anume: daca eu in calitate de parat intr-un proces pt incredintare minor,,avand domiciliul stabil in x ... (vezi toată discuția)
Divort, competenta teritoriala Vera22 Vera22 Sotul meu a deschis actiunea de divort.Am primit o instiintare la care ar fi trebuit sa raspund cu specificarea adresei mele si alte contestatii privitoare la ... (vezi toată discuția)
Necompetenta teritoriala Ale80 Ale80 Buna ziua, Am un dosar civil, in care doi judecatori au pasat dosarul de la unul la celalat, ultimul pasandu-l cu totul la alta judecatorie (alt ... (vezi toată discuția)