avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere credit

Buna seara. Un credit facut in 2005 de nevoi personale, a fost platit numai o parte, dupa care nu a mai fost facut facuta nici o plata. In 2007 contractul a fost cesoinat catre o firma de recuperari creante. Astazi am primit de la un executor judecatoresc o instiintare de executare silita. Acel contract nu trebuia sa se prescrie? Mentionez ca in 2007 eu nu mai locuiam la adresa la care la care sa facut contractul si de atunci eu nu am primit nimic la adresa la care locuiesc. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 09:19, 2 Martie 2017
Contractul nu s-a prescris, se prescrie doar dreptul de a va executa silit.Faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati primit instiintarea si aratati ca in opinia dvs. dreptul de a va executa silit s-a prescris.
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2017
ContSters416386, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executata silit si amenintata ca se iau bunuri de la domiciliui tatalui bruenta34 bruenta34 Buna seara, sper ca cineva competent va putea sa-mi dea un raspuns logic si exact,pentru ca nu mai stiu ce sa cred!!! Am primit acum 6 zile o somatie de ... (vezi toată discuția)
Executare silita datorie care o presupuneam prescrisa ClaudiuValentin ClaudiuValentin In urma unui credit de nevoi personale semnat in 2007 mi-a venit acasa instiintarea executarii silite solicitata de o societate de recuperare creante. In ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)