avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... evacuare chirias
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

evacuare chirias

In teemiul art.1037, 1038 si 1040 Codul de procedura civila am solictat evacuarea chiriasului, dar instanta a respins. in temeiul acelorasi prevederi as putea face ,,actiune de drept comun'' (cum precizeaza instanta)?

Alte discuții în legătură

Evacuare noul cod procedura civila otilia13 otilia13 buna seara. Sunt la inceput de cariera si as vrea sa ma lamuriti intr-o problema privind evacuarea. In cazul unei conventii pt ocuparea unui spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza acum actiunea de evacuare? Andos14 Andos14 Buna ziua, Ma intereseaza cat dureaza acum si cum se judeca actiunea in evacuare? ( in sensul daca se citeaza partile, daca se pot face recurs, apel etc ). ... (vezi toată discuția)
Art. 1033 si urm. ncpc Crisanca Crisanca Buna ziua. Va rog sa-mi dati un raspuns in urmatoarea problema: am facut o actiune pentru evacuarea chiasului care nu a mai platit chiria de mai bine de 6 luni ... (vezi toată discuția)