avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna neefectuat directori cu mandat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna neefectuat directori cu mandat in societati comerciale

INTREBARE : daca se poate plati , la cererea scrisa a directorului , de catre societate c/v concediului neefectuat pentru mandatul care a incetat ?
EXPLICATII : In contractul de mandat , semnat de consiliul de administratie , nu se prevad posibilitati de luare a unui concediu de odihna sau numar de zile
In continuare a inceput un alt mandat de director in aceeasi societate ,

Cel mai recent răspuns: volia , utilizator 09:29, 3 Martie 2017
Buna seara,
In masura in care contractului de mandat din situatia dvs i se aplica prevederile Codului Muncii, in cazul incetarii acestuia, persoana in cauza beneficiaza de compensarea in bani a CO neefectuat, chiar daca ulterior a semnat un alt contr de mandat cu aceeasi pers jurid.
nu, contractul de mandat care a incetat , nu era sub incidenta codului muncii , ( de fapt nici cel nou nu este ) nu era prevazut in cuprinsul sau vreo clauza cu privire la dreptul unui concediu de odihna , numar zile
pentru activitatea depusa directorul este remunerat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii odihna directori societati comerciale cu mandat volia volia Contract mandat incheiat cu directori , semnat de consiliul de administratie Nicio clauza nu cuprinde modalitati de luare a concediului de odihna , numar ... (vezi toată discuția)
Compensarea co neefectuat luk_1956@yahoo.com luk_1956@yahoo.com Nu am efectuat co in anii 2007 , 2008 si 2010 iar in anul 2009 am efectuat 6 zile. Pana la 01.04. 2008 am fost director cand CIM a incetat cf. OUG 82/2007 care ... (vezi toată discuția)
Prevederi legale contract de mandat corrallya corrallya Relatia contractuala a directorul general cu societatea se realizeaza pe contract de mandat incheiat in baza Legii 31/1990. Va rugam sa ne precizati daca ... (vezi toată discuția)