avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Completare declaratie m500
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Completare declaratie m500

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in declaratia M 500 se trec persoanele care au contractul de munca suspendat ( ingrijire copil pana la 2 ani, concediu fara plata s.a.)

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: mungureanu , utilizator 15:06, 7 Martie 2017
Da cât timp contractul individual de muncă/raportul de serviciu/actul administrativ de numire este în vigoare.
Citiți și acest ghid:
[ link extern ]
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare din motive personale mira55 mira55 VREAU SA STIU DACA DUPA CE AM AVUT RAPORTURILE DE SERVICIU SUSPENDATE DE DREPT, DIN MOTIVE MEDICALE, POT SA MA SUSPEND DIN FUNCTIE DIN MOTIVE PERSONALE, PE O ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese Isabela30 Isabela30 Se poate ca nora unui primar sa fie angajata ca si consilier local si sa fie si director la scoala din comuna?nu este in conflict de interese? (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil pentru functionarii publici nicoradu nicoradu Buna! Sunt angajata intr-o directie de asistenta sociala ca inspector (functionar public) si cand am revenit din concediu pentru crestere copil (efectuat in ... (vezi toată discuția)