avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Spatiul din jurul unei cladiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Spatiul din jurul unei cladiri

Buna ziua ,
am un vecin in spatele casei care s-a lipit cu gardul de cladirea mea.
Dupa cate stiu nu avea voie sa faca asta .Trebuia sa lase obligatoriu 50 cm intre gardul lui si cladirea mea. Spre exemplu, acum vreau sa fac unele renovari cladirii si nu ma lasa sa intru spunand ca e curtea lui .
Vreau sa stiu daca am dreptate .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geanina-laura , utilizator 15:06, 2 Martie 2017
terenul dvs unde are limita? ati construit casa pe hotar?
Nu am construit nimic. Asa am cumparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva ? Lumi50 Lumi50 Este vorba de o casa cu etaj , constructie noua, care are spatele casei pe hotar. Casa a fost finisata la exterior ( polistiren si tencuiala) dar numai etajul ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)