avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotia mea a ramas insarcinata - primul copil are 10 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotia mea a ramas insarcinata - primul copil are 10 luni

daca sotia mea a ramas insarcinata si primul are 10 luni ise mai acorda si pentru aldoilea copil

Alte discuții în legătură

Am aflat ca sunt însărcinată Myrabela91 Myrabela91 Buna ziua sunt in șomaj de 6 luni azi am aflat ca sunt însărcinată daca eu m-aș angaja in următoarele luni pana la nastere as beneficia de indemnizație ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru crestere a celui de-al 2-lea copil pamoha pamoha Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru situatia mea curenta: la data de 22.02.08 primul nostru copil implineste varsta de 2 ani, iar eu sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical copil bolnav carabela_anca carabela_anca indemnizatia pentru concediu medical copil bolnav se suporta integral din cota de 0.85% de CCI? se poate o baza legala actualizat? Multumesc mult (vezi toată discuția)