avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am aflat ca sunt însărcinată
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am aflat ca sunt însărcinată

Buna ziua sunt in șomaj de 6 luni azi am aflat ca sunt însărcinată daca eu m-aș angaja in următoarele luni pana la nastere as beneficia de indemnizație pt creșterea copil ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Myrabela91 , utilizator 23:02, 8 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in ultimele 24 de luni anterioare nasterii copilului, veti avea cel putin 12 luni cu venituri realizate, veti putea beneficia de indemnizatie pentru crestere copil.
Eu am un baietel de 2 ani si 8 luni am avut pt el indemnizație creștere copil in mai trebuia sa ma întorc la lucru dar firma ma băgat in șomaj sunt de 6 luni iar acum am aflat ca sunt însărcinată am Vb cu cineva si ma poate angaja ! Pot beneficia de indemnizație pt aldoilea copil
Va poate angaja.

Care este data incetarii platii somajului?

Care este data prezumata a nasterii copilului?
Cornel Vasile a scris:

Va poate angaja.

Care este data incetarii platii somajului?

Care este data prezumata a nasterii copilului?

Data încetari șomajului e in Martie !
Copilul se va naște in Septembrie !
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil KovacsGeorgiana KovacsGeorgiana Buna ziua.Sunt insarcinata in 7 luni si sunt in somaj de la data de 8 martie mai exact firma ma bagat in somaj deoarece a dat faliment.Ideea sta in felul ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Cat timp trebuie sa lucrez inainte pentru a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? cool_girl_em cool_girl_em Buna, sunt in ultimul an facultate la pedagogie. Daca incep sa muncesc din septembrie 2012 pana in iunie 2013, )pentru ca atat tine un an scolar) sunt 10 luni ... (vezi toată discuția)