Am fost executat silit sa platesc 1/2 din salariu.Problema unde este?Nu am mai scos de cateva luni salariul si executorul mi-a retinut 1/2 din salariu iar 1/2 mi-a blocat Bank., pt k am conturile blocate.I-am dus executorului extras de cont de la bank pt a-mi ridica proprirea sa imi retrag 1/2 din salariul pe lunile trecute.In extrasul de cont se vede clar k este doar contul de salariu.In 4 luni mi-a fost retinut tot salariul 100%.Executorul nu vrea sa imi dea adeverinta sa o duc la Bank sa imi pot ridica 1/2 din salariu pe lunile din urma.Va multumesc
Solicitati in scris executorului sa dispuna eliberarea sumelor de natura salariala cu care este creditat contul curent, daca aveti poprire instituita direct la angajator. Contul ramane blocat, dar puteti ridica banii de la casieria bancii.
Asigurati-va ca angajatorul a efectut viramentele lunare - se mai intampla ca banii sa stea blocati intr-un cont si sa nu ajunga la executor.
Poprire salariu
janny_dinu
Am o poprire pe salariu in urma unui imprumut facut si nereturnat. Trebuia sa mi se faca poprire pe 1/3 din salariu, dar in urma instiintarii , mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita
buiavasi
buna ziua! as dori sa stiu daca in cazul in care executorul judecatoresc a trimis adresa de ridicare a popririi pe cont banca este obligata sa ridice poprirea ... (vezi toată discuția)