avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

executare silita

Daca o hatarare judecatoreasca admite o cerere de incuvintare a executarii silite in august 2012 iar comunicarea executorului catre debitor s-a facut in februarie 2017,conform art.405 C.P.C,executarea se prescrie si isi pierde puterea executorie?
Cel mai recent răspuns: florindolcianu , utilizator 17:28, 2 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare, prescriptie, intreruperea prescriptiei basic basic In 2010 am imprumutat cu bani o persoana fizica. Am facut un act notarial. In ianuarie 2013 am actionat in instanta persoana respectiva. Nu trecuse 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita chriss81 chriss81 Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta: - s-a inceput executarea silita in cursul anului 2009, titlul executoriu fiind un contract de credit ... (vezi toată discuția)