avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită consemnarea sumelor poprite
Discuție deschisă în Executare silită

consemnarea sumelor poprite

in adresa executorului judecatoresc de infiintare a popririi pe salariul unui angajat scrie ca in termen de 5 zile de la primire trebuie sa indispoibilizam sumele poprite si sa trimitem dovada consemnarii. Ce inseamna sa trimitem dovada consemnarii? Adresa este primita pe 20.02.2017 si noi avem salariile pe 10.03.2017.
Noi am facut adresa la executor ca oprim 1/3 din salariul net si pe odinele de plata din lunile urmatoare o sa scriem nr dosar de executare. Este suficient, sau trebuie sa mai facem ceva?
Cel mai recent răspuns: bejvoiculescu , utilizator 21:33, 2 Martie 2017
In principiu, se depune la biroul executorului Recipisa de consemnare - este una dintre prevederile desuete ale codurilor, avand in vedere ca toata lumea opereaza azi cu ordine de plata si internet banking...
Daca ati facut adresa prin care ati aratat ca veti face retinerile lunar, ar trebui sa fie de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare retineri anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog, imi puteti spune in cazul cand un salariat are restante la o banca si firma primeste instiintare de retineri, este obligata sa faca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)
Poprire imposibil de executat smeagull smeagull Buna ziua, Ca angajator, sunt tert poprit din oficiu, de catre instata, pentru pensia alimentara datorata de salariatul meu. In prima luna de la ... (vezi toată discuția)