avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oferta ferma de cumparare creeaza obligatii?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oferta ferma de cumparare creeaza obligatii?

Salut,
Recent am fost sa vizionez un apartament cu intentia de a-l achizitiona. Reprezentantii firmei care se ocupa de vanzare mi-au dat la finalul vizionarii de completat o declaratie cu titlul "Oferta ferma de cumparare" ce contine subsemnat, adresa imobilului, suprafata acestuia, modalitatea de achizitionare, termenul, si specifica intentia ferma de cumparare
"subsemnatul... doresc sa-mi manifest interesul ferm de achizitie al proprietatii ..."

Ce as dori sa stiu este daca o astfel de declaratie mi-ar crea mie - ca subsemnat - vreo obligatie legala de a achizitiona imobilul respectiv.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament cristea sandra cristea sandra In urma cu 3 luni,un prieten a incheiat un contract de vizionare cu o agentie imobiliara.La data si ora la care trebuia sa se intalneasca cu reprezentantul ... (vezi toată discuția)
Problema comision agentie imobiliara bodom bodom Ma confrunt cu o problema legata de plata unui comision catre o agentie imobiliara. Am achizitionat un apart prin intermediul unei agentii imobiliare, cu care ... (vezi toată discuția)