avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului 2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului 2

Buna seara, eu sunt in concediu de maternitate. Fetita mea are un an si 10 luni. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa mearga in continuare concediul si dupa al doilea copil si daca beneficiez de concediu prenatal? De ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 3 Martie 2017
Vi s-a dat deja un raspuns aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului pentru tata cel putin o luna-acte piticu101981 piticu101981 Buna seara. As dorii daca puteti sa imi spuneti ce acte si in cat timp trebuie depus dosarul pentru concediul pentru cresterea copilului obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil roxadav roxadav ma aflu in concediu de maternitate ,fetita mea avand 11 luni. am ramas insarcinata urmand sa nasc in decembrie. va rog sa imi spuneti daca trec dintr-un cm in ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu risc maternal mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: -sunt insarcinata in 27 de saptamani; -din 24 martie sunt in concediu medical (cod 01) acordat de ginecolog pt ... (vezi toată discuția)