sunt studenta si in scurt timp as avea de lucru cateva ore pe saptamana. Firma la care ar urma sa prestez munca doreste ca eu sa-mi fac SRL-D si astfel pe baza unui contract sa ma poata plati si eu sa eliberez factura. Marea mea nelamurire este ca daca o sa-mi deschid SRL-D o sa trebuiasca sa angajez 2 persoane! Eu nu doresc acest lucru!Este posibil sa functionez ca si SRL-D fara angajati? Nu doresc sa accesez fonduri. Ce recomandati, in cazul meu ca ar fi mai bine sa-mi dechis SRL-D sau SRL? Nu cunosc care sunt facilitatile uneia sau altei dintre aceste forme de microintreprindere. Va rog, ajutati-ma cu un raspuns astfel incat sa-mi formez o opinie si o directie de urmat.
Multumesc anticipat!
Cu respect, Daniela
salut, studiati mult mai bine problema cu firmele, pentru ca cei care vor aceste lucruri, va pot insela usor fara ca ei sa pateasca aproape nimic, si dvs sa faceti puscarie, astea ar fi cele mai nasoale situatii, eu am pus raul inainte. invatati mecanismul firmelor cum functioneaza un srl, cereti informatii, ajutor, eu va spun asa: ori studiati cu strictete problema si inainte si daca acceptati, in timpul desfasurarii activitatii, ori mai bine lasati...
SRL-D o "gaselnita " pt a ajuta tinerii intreprinzatori , nu se percep taxe la infiintare , dar la terminarea celor 3 ani cat o sa functioneze ca SRL debutant , tot o sa trebuiasca ceva taxe..si apoi daca nu o aveti angajati sa puteti beneficia de reducerea CAS...nu vad rostul..mai degraba PFA...neplatitor TVA..nu aveti probleme de contabilitate...si puteti presta munca si factura....