avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pierdut stampila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pierdut stampila

Buna seara. Mi am deschis firma noua pe 3.02.2017 si acum 3 zile m am intalnit cu contabila sa mi faca ea actele ptr punctul de lucru si mi a cerut stampila. I am dat o si azi am sunat o sa ne vedem sa mi de a stampila inapoi. Cand ne am intalnit fata in fata mi a spus ca mi a pierdut stampila, ca nu stie cum, ca nu are idee ce s a intamplat insa mi a facut alta la fel. Si mi a dat o. Acum...legal eu ce trebuie sa fac? Se anunta undeva pierderea stampilei? Ea avea la ea actele firmei in copii. Nimic original..multumesc
Cel mai recent răspuns: maz , utilizator 09:14, 23 Martie 2017
nu trebuie sa anuntati pierderea stampilei .oricum nu mai este obligatorie stampilarea documentelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt stampila firma masterflo masterflo Buna ziua. Am o mica problema pentru care va cer ajutorul...ieri m-i sa furat o borseta cu acte. In acea borseta aveam si stampila firmei. Ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Stampila pe acte oficiale emise de catre un srl cristiioso cristiioso Este obligatorie, in Romania, aplicarea stampilei pe actele emise de catre o societate SRL ? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Instanta litigiu munca nitmar nitmar itm a facut un control la societatea reclamata de mine pentru restante salariale; a aplicat amenda si a impus masuri obligatorii de constituire a drepturilor ... (vezi toată discuția)